Kesänäyttely 2.7-29.8.2921 – Saarikylät, Heikin Leivän Torni

Kesänäyttelymme järjestetään Saarikylissä sijaitsevassa Heikin Leivän Torni-näyttelytilassa. Aiheena on tällä kertaa kesä ja töiden kokoluokka maksimissaan 30 x 30 cm. Näyttelytila on pieni, avonainen ja kosketuksissa ulkoilmaan. Suosittelemme tekniikoiksi esimerkiksi akryyliä canvaksella, jotta ulkona oleva ilmankosteus ei pääsisi vahingoittamaan töitä.

Avajaiset vietetään torstaina 1.7.2021 klo 18:00.

Ilmoittautuminen

Mukaan otetaan n. 30 taulua ja näyttelyä ei jurytetä. Mikäli haluat osallistua näyttelyyn, ilmoittaudu maanantaihin 28.6. mennessä sähköpostitse osoitteeseen auli.tikkala(at)gmail.com. Liitä viestiin selkeästi tekijä sekä taulun nimi ja kirjaa samat tiedot myös taulun taakse. Varmista, että taulusta löytyy ripustusnaru.

Mikäli työsi hyväksytään mukaan, se on tuotava Saarikyliin Heikin leivän pihassa sijatsevaan Torniin keskiviikkona 30.6. klo 16:00 jälkeen. Hallituksemme jäsen Maire Ovaskainen on paikan päällä vastassa. Varaudu tarvittaessa auttamaan kiinnityksessä.

Jos haluat myydä taulusi, vastaat hinnoittelusta ja työn myymisestä itse; yhteystiedot tai käyntikortit on hyvä olla mukana. Työt haetaan pois näyttelypaikalta 29.8. klo. 16:00-18:00.

HUOM! Näyttelytila on avoin eikä sitä saada lukittua. Töiden tulisi olla sellaisia, että mikäli ne varatetaan, mielipaha ei ole kohtuuton.