VUOSINÄYTTELY Terrassa 14.12.2020-7.1.2021

Näyttely järjestetään Kangasalla Taidetila Terrassa (osoite alla). Jäsenet voivat osallistua näyttelyyn tuomalla työnsä Terraan lauantaina 12.12.2020 klo. 10-11, jolloin kesän akvarellikurssiltamme tuttu opettaja, taiteilija Mari Järventausta jyryttää työt. Hallituksen jäsenistä koostuva näyttelyvastaavisto nostaa valitut taulut esille ja mahdollisesti muitakin jäseniä kutsutaan paikalle ripustusavuksi. Sovimme asiasta heti, kun saamme tietää, minkä verran teoksia on ehdolla.

Tarjolle voi tuoda maksimissaan 5 työtä kolmen viimeisen vuoden ajalta. Työt eivät saa olla olleet esillä yhdistyksemme aikaisemmissa näyttelyissä. Jyrytysmaksu on 5€ ja sen voi maksaa paikan päällä. Maksu koskee kaikkia tauluja, eli toitpa yhden tai 5 taulua maksat 5 €. Kertyneellä summalla saamme hieman apuja jyrytysmaksun maksamiseen Marille.

Jokaiseen työhön tulee liittää seuraavat tiedot: työn nimi, valmistumisvuosi, käytetty tekniikka ja tekijä. Lisäksi mukana tulee olla erillinen lista, jossa töistä on vastaavat tiedot. Töiden täytyy olla ripustuskelpoisia, ts. niissä on ripustuslanka.

Näyttelytilan osoite:

Taidetila Terra
Keskusaukio 2
36200 Kangasala